Διαχείριση Πολυκατοικιών​

Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση της πολυκατοικίας σας με υπευθυνότητα και αδιαμφισβήτητη αποτελεσματικότητα  χάρη στη  μακρόχρονη εμπειρία μας.  

~ Στόχος μας η ομαλή, ανεμπόδιστη, σωστή λειτουργία της πολυκατοικίας.

Με την ανάθεση της  διαχείρισης της πολυκατοικίας σας  στο γραφείο μας STAR1, η διατήρηση των συνεργατών, που είχε ήδη η πολυκατοικία, είναι εφικτή και απολύτως σεβαστή.

Οι συνεργασίες μας δεν χαρακτηρίζονται από χρονικές δεσμεύσεις συμφωνητικών. Η λήξη συνεργασίας καθορίζεται από ομόφωνη απόφαση ενοίκων οποιαδήποτε στιγμή.

Επωμιζόμαστε με απόλυτη συνέπεια τη μηνιαία  έκδοση των κοινοχρήστων και την είσπραξη αυτών: Υπάλληλοι της εταιρείας επισκέπτονται  τα εκάστοτε διαμερίσματα  σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες,  που αναγράφονται στα μηνιαία ειδοποιητήρια.

Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής :εξόφληση των κοινοχρήστων μπορεί να πραγματοποιηθεί :

– μέσω κατάθεσης

– μετρητοίς

– με κάρτα ( POS)

Η εταιρεία μας φροντίζει για την εξόφληση των κοινόχρηστων  λογαριασμών της πολυκατοικίας (ΔΕΗ-ΔΕΥΑΠ, συντήρηση ανελκυστήρων  κ.λπ.). Όλα τα αποδεικτικά εξόδων και τιμολόγια κοινοποιούνται σε μηνιαία βάση στους ιδιοκτήτες.

 Εφαρμόζεται  εμπεριστατωμένος, τακτικός  έλεγχος στην πολυκατοικία αλλά και κατόπιν  ενημέρωσης από ενοίκους: Υπάλληλοι και  εξειδικευμένοι συνεργάτες  της εταιρείας  ελέγχουν τακτικά την πολυκατοικία  για τυχόν προβλήματα και  ελλείψεις  και αναλαμβάνουν την τάχιστη  επίλυσή τους.

Η εταιρεία μεριμνά για την παραγγελία, παραλαβή  και καταμέτρηση πετρελαίου (παρουσία ενοίκων).

Σε περιπτώσεις όπου το κτήριο χρήζει  επισκευών και κατασκευών οι πλέον αρμόδιοι για την υλοποίησή τους είναι οι ιδιοκτήτες : οι εργασίες πραγματοποιούνται μόνο με έγγραφη απόφαση, την οποία λαμβάνουν από κοινού οι ιδιοκτήτες (σε Γενική Συνέλευση) και κατόπιν επιλογής τής πιο συμφέρουσας προσφοράς. (Όλες οι προσφορές για την εκάστοτε εργασία προσκομίζονται και κοινοποιούνται σε όλους τους ενοίκους.)

  • Η εταιρεία μας ενεργεί και εκτελεί κατ’ εντολή της Πολυκατοικίας.
  • Ανά πάσα ώρα και στιγμή κάθε ιδιοκτήτης μπορεί να κάνει έλεγχο στο ταμείο της πολυκατοικίας.

Είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι.

Τηλεφωνική γραμμή ανοιχτή σε 24ώρη βάση, για τυχόν έκτακτα περιστατικά.

Σκοπός  μας : η απάντηση στις εύκολες και δύσκολες απαιτήσεις του πελάτη.